Első rész feltöltve!

2009.11.09. 06:11

Az első rész megtekinthető!

 

Sikerült találnom egy aránylag egész jó videó megosztó portált! Ha a videó nem megy telepítsétek fel a legújabb DivX-et ami az alábbi linken elérhető:

DivX

 

A videó nem mindig indul el automatikusan mint a legtöbb videó megosztón megszokott, ha már bebufferelt 10-20%-ig már simán indítható (kézileg) a videó és akadozás mentesen megtekinthető (netsebességtől függően). Ha bármi probléma van a videó lejátszással írjatok, ha van rá igény kezdő felhasználóknak készítek egy segédletet is a DivX program letöltéséhez és telepítéséhez. Továbbra is fenn tartom, hogy ha valaki tud ajánlani jobb megosztó oldalt, szivesen várom a linkeket. Jó szórakozást az első epizódhoz. Mai nap folyamán + 1-2 rész még felkerül.

Tovább a videóhoz -->

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remrendescsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr911510713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása