1. évad

2009.11.08. 09:00

Peggy és a stewardess-ek (02)
Írta: Michael G. Moye, Ron Leavitt
Rendezte: Linda Day

Marcy ad Peggynek egy diétáról szóló könyvet, aminek az a címe, hogy "Thinnergy" (Vitalitás) és Peggy megpróbál egy kis energiát "injekciózni" az életükbe (és ágyukba), ezért megpróbálja rávenni Alt, hogy csatlakozzon ő is a diétához. Halott ügy. Az élet nem ugyanaz többé a Bundy házban, míg Al rá tudja venni Peggyt, hogy hagyja abba a diétát.

 

 

 


Egy zsák alma (03)
Írta: Sandy Sprung, Marcy Vosburgh
Rendezte: Zane Buzby

Al spórolásra inti családját. Ennek tetejébe betoppan Steve és Marcy, akik nem tudják, mit kezdjenek hatalmas adóvisszatérítésükkel. Azt tervezik, hogy építtetnek egy új szobát a házukhoz. Al és Peggy máris azon goldolkoznak, hogy ebből ők hogy húzhatnak hasznot. Al meggyőzi Steve-et, hogy egy billiárdszobát építtessen. Ezalatt Peggy és Marcy úgy döntenek, hogy az új szoba egy erobik stúdió lesz. Miután a szomszédok egymás ellen uszítják egymást, Steve és Marcy elviharzik megbeszélni a témát. Mire visszatérnek, sem Peggy, sem Al nem lesz boldog, hiszen egyikőjük terve sem jön be.

  

 

 


 Házassági évforduló (04)
Írta: Katherine Green, Richard Gurman
Rendezte: Linda Day

Al és Peggy házassági évfordulója van. Sem Peggy, sem Al nem tud kitartani amellett, hogy a 16. házassági évfordulójukra megajándékozzák egymást. A 16. alkalommal Al egy órával akarja meglepni Peggyt. A srácok kikotyogják a titkot és Peggy elmegy venni valamit Alnek. A srácok is vesznek ajándékokat, sőt még egy pompás vacsora is várja a ház urát otthon. De Al sajnos nem tudja kifizetni az órát, mert a hitelkártyáját túlterhelték. Al sajnálja, hogy üres kézzel jön haza, így beszereli Peggy autójába az autórádióját.

 

 

 


Autóőrület (05)
Írta: Richard Gurman, Katherine Green
Rendezte: Linda Day

Al és Steve vesznek felesben egy '65-ös Mustangot, hogy kipofozzák, mert azt szeretnék, hogy megint sokat érjen, azután meg nem adják el. Peg és Marcy utálják a dolgot, mert ez a "projekt" mindent elfogyaszt. Még vacsora helyett is inkább a gettóba mennek, csakhogy megszerezzenek egy alkatrészt (hamutartót) az autóhoz. Majd pedig egy díszes lovacskát találnak hozzá. Marcy és Steve gátlásaikat a kocsiban "oldják" fel. Később, miután kipofozták, mennek egy kört, de kiderül a kocsiról, hogy lopták, így le kellett foglalni. A fiúk bánatosak.


 

 


Jaj a betörőknek! (06)
Írta: Ron Burla
Rendezte: Linda Day

Bűntény a szomszédban, betörtek Marcyékhoz. Később Al kocsiját is feltörik és elviszik a rádiót. Gondoskodniuk kell javaik védelméről, ezért Steve és Marcy vesznek egy házőrző kutyát, Al pedig egy pisztolyt vásárol. Egy este Al hall valamit, kimegy a kertbe a fegyverével és véletlenül lelővi Steve-ék kutyáját. A szomszédság ekkor ékes haragra gerjed, de másnap fátylat boríthatnak a dologra, ha Al odaadja nekik a tetemet, hogy eltemethessék. Persze ekkor az már rég a szeméttelepen van, így az "ál-Al" magára vállalja a temetést, és Peggyre bízza a részleteket. Vesz egy ládát 150 dollárért és telepakolja, hogy olyan nehéznek tűnjön, mint a néhai véreb. Végül Al is sírásra fakad, amikor megtudja, hogy a ládával együtt a tekegolyóját is a mélybe temették.

 

 

 


Al kísértése (07)
Írta: Marcy Vosburgh, Sandy Sprung
Rendezte: Arlando Smith

Peggy és Al összevesznek egy esküvő miatt, amire Al nem akar elmenni, úgyhogy nem ment haza a munka után, hanem egyik barátjának, Luke Venturának a legénylakásán maradt egy ideig, ahol megismerkedett a gyönyörű Cherry nővérekkel. Közben lefújták Henriette és José esküvőjét, mert Josénak ötöse lett a lottón. Alnek sajnos nem sikerülhetett még jobban megismernie Sherryt, mert az nem lett volna tisztességes Peggyvel szemben. Úgyhogy hazament, útközben vett egy szőke parókát, mert Sherry szőke volt, és hazaérve odaadta Pegnek a parókát, hogy vegye fel, és felvitte az emeletre...

 

 

 


Nős - gyerekek nélkül (08)
Írta: Matt Geller , Ralph R. Farquhar
Rendezte: Linda Day

Peggy és Al elmennek kettesben egy motelbe Peggy javaslatára. Al meg akar nézni egy meccset így Steve javaslatára egy közeli motelben szállnak meg, ahol fogható a meccs. Marcyra és Steve-re bízzák a gyerekeket. Megtanulják, hogy egyszer is sok önként vállalkozni arra, hogy vigyázzanak Kellyre és Budra, amíg Al és Peg egy motelben töltik a hétvégét. És mivel a gyerekek és barátaik kezdenek elviselhetetlenné válni, megengedik, hogy bulit rendezzenek, hátha így majd nem kell többször vigyázniuk rájuk. De szerencsétlenségükre Al és Peggy majd csak másnap térnek haza.

 

 

 


Peggy belép a munkásosztályba (09)
Írta: Ellen L. Fogle
Rendezte: Linda Day

Peggy szeretne egy videót, és ehhez megfogadja Marcy tanácsát. Állást kap egy órásnál. Úgy látszik, a munka nem válik be Peggynek és Al is szeretné otthon látni. Nem merik elmondani egymásnak a dolgot, így lefizetik a gyerekeket, hogy ők intézzék el. Peggy végül felmond, Al is boldog, hogy újra otthon van az asszony, és ami a legfontosabb, Peggy megkapja a videót Altől.

 

 

 

 


A pókerjátszma (10)
Írta: Ron Leavitt, Michael G. Moye
Rendezte: Brian Levant

Al barátaival pókerezik. Steve azt hiszi, hogy érzi a ritmus, ezért úgy dönt, hogy beszáll a játékba. De elveszíti a fizetését. Nem tudja, hogy mondja el Marcnak, ezért Alhez fordul segítségért. Steve-nek megvan a megoldás: akárhányszor felhozza a pénztémát Marcy, meg kell dönteni.

 

 

 

 

 


Nem félünk a főnöktől (11)
Írta: Marcy Vosburgh, Sandy Sprung
Rendezte: Linda Day

 Al azt hiszi, hogy főnöke, a cipőbolt tulaja, Gary Peterson - akit egyébként még sosem látott - meghalt. Al 300 dollárért vesz virágot a gyászoló családnak, hátha ettől jobb belátásra térnek és megemelik a fizetését. Később Steve-ék közlik vele, hogy mégsem halt meg. Al csak egy kis elismerésre vágyik, ezért ad 30 napot arra, hogy Gary elé álljon és megdícsérje, mert ha nem, Al felmond. Bántja, hogy a főnöke nem akarja őt megismerni. Al a 30 nap elteltével felmondott, aztán, mivel kell a rengeteg megkeresett pénz a családnak, másnap vissza is ment a cipőüzletbe és felbérelt valakit, hogy játssza el Gary szerepét. Így mindenki azt hitte, hogy igazán elismerésben részesült.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://remrendescsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr351508505
süti beállítások módosítása